Feriehus i Thyborøn Forstør

Kun online

Feriehus i Thyborøn

Thyborøn

Yderligere information

Sommerhus i Thyborøn by - Huset udlejes gennem Sol og Strand

Vandafstand 150 m - Internet - Brændeovn - Renoveret 2016 - 3 soverum
Rummeligt og hyggeligt indrettet, 2-etages byhus i sten, bygget i 1947 og renoveret i 2016 med bl.a. nyt køkken, beliggende på en naturgrund i Thyborøn, kun 150 m fra Vesterhavet. Indvendig er der trægulve, dog vinylgulv på badeværelset der er beliggende i stueetagen. På badeværelse er der bruseniche og gulvvarme.
Det fine køkken med udgang til terrasse/trappe til haven er bl.a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn, opvaskemaskine, mikrobølgeovn og køle/fryseskab..
Spisestue med brændeovn. Opholdsstuen er indrettet med TV, stereoanlæg med CD-afspiller samt dobbelt sovesofa.
Husets øvrige sovepladser fordeler sig på 3 værelser på 1. sal; 1 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge samt DVD-afspiller og 1 med 2 køjepladser.
I kælderetagen findes der et teknikrum med bordfodbold og motionscykel samt et rum med vaskemaskine. Af yderligere udstyr kan gratis, trådløs internetforbindelse (computer skal medbringes), barneseng, høj barnestol og babybadekar nævnes.
På grunden findes der en muret røgeovn. Huset er velegnet til familien, der gerne vil holde ferie ved Vesterhavet og bo i byen Thyborøn, der har Danmarks næststørste fiskerihavn, Jyllandsakvariet, Vestkystcentre, Sea War Museum samt en af de bedste badestrande i kanalen tæt på havet.
Bemærk: Rygning i huset frabedes.

    Soverum  3 -     Sovepladser 8 -  Toilet 1
    Aktivitetsrum Ja
    Brændeovn Ja
    Boligareal 156 m2
    Grundareal 400 m2
    P-plads ved huset Ja
    Barnestol 1 stk.
    Barneseng 1 stk.
   
Multimedier

    TV Ja
    TV-kanaler 24 Boxer i stuen
    DVD Ja, 1 stk.
    Gratis internet WiFi

   

Anmeldelser

Skriv en bedømmelse

Feriehus i Thyborøn

Feriehus i Thyborøn